You are currently viewing HRC Group kjøper Fremo Innredninger

HRC Group kjøper Fremo Innredninger

Fremo Norge AS har siden 1986 levert innredninger, møbler, belysning og spesialprodukter til bakeriutsalg, konditori, kafè og kaffebar. 

Nå skal selskapet løftes videre under HRC Group-paraplyen, og kommer i godt selskap sammen med bedrifter som NICHE Interiør & StorkjøkkenFoynland Rustfritt & Storkjøkken, samt HRC Import.


Det har ikke vært enkelt for undertegnede å få noen ord fra vår nye kollega på huset, etter at han flyttet selskapet til oss på nyåret, (og det skal legges til at han har kontor like ovenfor undertegnede) – Dog, i vårt miljø på Barkåker er dette et positivt tegn, da er du med all sannsynlighet opptatt med kunder eller prosjekt.

Det er også tilfelle for Knut Haraldsen denne dagen.

Er på vei til et prosjekt i Kristiansand, kan vi snakke i kveld når jeg er på hotellet?

Selger familiebedriften

Knut er en mann i sin beste alder (Sit.slutt) og ofte på farten til et eller annet kundemøte. Sånn har det egentlig vært siden ung alder. For han vært i bransjen i mange år. Allerede i ung alder, dro han landet rundt som hjelpemontør for familiebedriften. Nå er det han, ene og alene som driver firmaet. Og han håper og tror oppkjøpet og miljøet på Barkåker, vil gagne alle parter.

Det er mange fordeler med oppkjøpet. Det å komme i hus med likesinnede, som har god erfaring i flere sammenlignbare bransjer, gir muligheter for å tilby kundene unike løsninger, på tvers av konsernet.

Jeg ser også mulighet for Fremo og de andre selskapene her, for en større gjensidig tilgang til unike produkter og kompetanse, som igjen gir enda bedre ferdigstilte prosjekt.

Kunsten er å lytte

Med utallige leveranser de siste årene, hovedsaklig til bakeri og konditori, men også kaffebarer og caféer, har han tilegnet seg solid kompetanse på utforming av skreddersydde løsninger for kundene sine.

Jeg tror det ligger mye positivt i det å være en god lytter, og tør påstå at jeg selv er i den kategorien, og at det kanskje er med på å gi kunden en god opplevelse rundt sitt prosjekt. 

Det være seg levering av enkelt komponenter, eller komplett konsept.

Knut sin første måned i nye lokaler og kontor på Barkåker har vært utelukkende positiv.

Det har vært veldig spennende å komme hit. Noen kjente ansikter fra tidligere prosjekter, men mange hyggelige nye bekjentskaper og kolleger. Konsernet kjennetegnes av å være frempå, fremtidsrettet og med spennende visjoner! Noe jeg vil være en del av.

Det er som nevnt stor kompetanse på huset er og jeg gleder meg til å kunne samarbeide om tvers av selskapene, nyte godt av hverandre.

2021 – året det skal satses!

Fremo og HRC Group satser stort dette året, og planene for Knut og Fremo er bl.a ​​annet å bli enda synligere i bransjen.

HRC Group og selskapene under har vært flinke på synlighet og har kompetanse internt på dette, noe jeg håper å kunne benytte meg av for å sette Fremo ytterligere på kartet. Håper med det å bli den kunden kontakter når en trenger hjelp til innredning av sitt prosjekt. Større muskler overalt rett og slett.

Konsernsjef for HRC Group, Lars Erik Østbye har fulgt selskap over lengre tid og er full av optimisme og iver over oppkjøpet.

Med Fremo på laget, kjøper vi solid kompetanse og kunnskap innenfor segmentet bakeri og konditori – Jo flere strenger vi har å spille på internt, dess bedre for alle parter. Dette blir bra!

HRC Group

  • Tilbyr en variert portefølje av produkter og tjenester til HORECA-bransjen
  • Konkurransedyktig innkjøp, logistikk- og prisstrukturer
  • Lang erfaring og kunnskap innen produksjon og prosjektering til noen av Norges fineste restauranter, hotell og caféer
  • Gruppens omsetning forventes å bli ca. 100 millioner kroner i 2021
  • Konsernet har per i dag 25 ansatte